AYDIN / BUHARKENT - İstiklal İlkokulu

May

BUHARKENT İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN CUMA OMURCA OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE OKUMA GÜNÜNE KATILDI VE ETKİNLİK SONUNDA ÖĞRENCİLEREKİTAP SETİ HEDİYE ETTİ.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Mrt

OKULUMUZ 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI DÜZENLEDİ

Mrt

OKULUMUZ AFETE HAZIRLIK AMACIYLA 28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ OKUL TAHLİYE TATBİKATI YAPMIŞTIR

Ara

2023 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZESİ SAYI:2

Ara

Yazar Çocuklar eTwinning projesi , çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmanın yanında bir konu , görsel hakkında veya tamamen doğaçlama olarak hikaye yazabilme sürecini , doğru yazım ve ifadeleri kullanabilme becerisini kazandırmayı; projemizle çocukların kendi yazdıkları hikayelerin arkadaşları tarafından okunmasının zevkini almalarını ve çocuklara keyifli yazarlık sürecini yaşatmayı amaç edinmekteyiz. Azerbaycan ve Türk kurucu ile katılımcıları olan projemiz okulumuz öğretmenlerinden Zehra BİLGİN tarafından uygulanmaktadır.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü velilerimiz ve öğrencilerimizle  kutladık

Ekm

OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 100.YIL 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BANDO YÜRÜYÜŞÜ VE MÜZİKLİ GÖSTERİLER ETKİNLİĞİ ÇOŞKUYLA KARŞILANDI.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİNDEN  OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU RESİM ŞENLİĞİ